На сцені Leopolis Jazz Fest виступили Onuka та Брія Блессінг. Фото

4640 0
Другий день Leopolis Jazz Fest відзначився виступом українського джаз-бенду ShokolaD разом зі співачкою Брією Блессінг та шоу гурту Onuka на площі Ринок.
Фото: Ганна Аргірова

Фото: Ганна Аргірова

Сьогодні, 28 червня, під час другого дня Leopolis Jazz Fest виступили український джаз-бенд ShokolaD разом зі співачкою Брією Блессінг на сцені біля Палацу Потоцьких. 

Це спільний проект американсько-української співачки Брії Блессінг і проекту ShockolaD, який заснували українські музиканти Ігор Гнидин та Анастасія Литвинюк. Виконавці зібралися разом, щоб вшанувати спадщину Володимира Івасюка та його музику. Брія Блессінг і ShockolaD створили сучасне звучання як обрамлення для пісень Івасюка. Спеціальний гість проекту – один із найкращих саксофоністів Польщі Шимон Камиковські.

Один з найпопулярніших українських музичних проектів останнього часу - Onuka, що поєднує електронну та поп-музику із українською етнікою, виступив на безкоштовній сцені на Площі Ринок. Нещодавно Ната Жижченко, лідерка гурту, презентувала свій другий альбом - MOZAЇKA.

Фото: Ганна Аргірова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!