До кінця дня опаленням у Львові обіцяють забезпечити 85% будинків

1096 0
Сьогодні, 14 листопада, розпочався опалювальний сезон.
Фото: depositphotos

Фото: depositphotos

Сьогодні, 14 листопада, у Львові розпочали опалювальний сезон. Наразі тепло увімкнули у 70% будинків, а до кінця дня планують забезпечити 85%.

Джерело: пресслужба ЛМР

«Хочу наголосити, що тепло ми подали до будинків. Далі необхідно щоб голови ОСББ, ЖБК, управляючих компаній взяли тепло – відкрили засувку і тепло зайшло в будинок», – зазначила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

Читайте також: Як кожному підготуватися до опалювального сезону. Поради експерта

Проблемою у постачанні тепла львів’янам є повільне розпломбування лічильників на котельнях. Станом на зараз, ще 89 лічильників необхідно розпломбувати – це планують зробити до кінця тижня. 

Нагадаємо, що, як зазначають тепловики, якщо опалювальний сезон розпочався, а у будинку немає тепла, то необхідно, найперше, звернутися за інформацією про його відсутність до балансоутримувача.

Ірина Давосир

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!