Ореста Фурдичка звільнили під заставу 3 млн грн

2055 2
Також заставу сплатив і колишній директор «Сател Україна», якого затримали разом із колишнім очільником ЛОР.
Фото: wikimedia.org

Фото: wikimedia.org

Колишнього голову Львівської облради, директора Інституту агроекології і природокористування Нацакадемії аграрних наук Ореста Фурдичка, затриманого за підозрою в отриманні хабара, відпустили з-під арешту під заставу 3 млн грн. Про це інформує Zaxid.net з посиланням на Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру.

Також заставу сплатив і колишній директор «Сател Українка», якого разом із Орестом Фурдичком затримали 30 грудня 2017 року. При цьому, як повідомили у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі, Орест Фурдичко сплатив 3 млн грн застави ще 4 січня, а його спільник – 9 січня.

Нагадаємо, 30 грудня минулого року прокурори НАБУ затримали Ореста Фурдичка, якого звинувачують у вимаганні хабара 500 тисяч доларів. 1 січня за рішенням суду Ореста Фурдичка взяли під варту на 60 днів, що підтвердили у відповіді на запит Tvoemisto.tv у прес-службі НАБУ, з можливістю внесення застави у 3 млн гривень. Пізніше його відсторонили від посади директора Інституту агроекології і природокористування НАН України.


Читайте також:
18 Березня, 2018 15:46
демян Файний хлоп! По сьогодні жителі Сколівського р-ну вдячні Йому за "Гірські".
17 Січня, 2018 14:26
роман людину котру звинувачують у вимаганні хабара 500 тисяч доларів = 14 000 000 грн відпустили під заставу 3 000 000 грн. 20% - майже пдв
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!