Київ

Орландо Блум перед від’їздом з Києва прогулявся вокзалом

940 0
Перед відправленням додому актор встиг попити кави, завітав до Залізної крамниці та зробив селфі з пасажирками.
ФОТО: «УКРАЗАЛІЗНИЦЯ» / FACEBOOK

ФОТО: «УКРАЗАЛІЗНИЦЯ» / FACEBOOK

У понеділок ввечері, 27 березня, британський актор і посол доброї волі фонду UNICEF Орландо Блум, перед поверненням додому потягом Укрзалізниці, прогулявся Центральним вокзалом у Києві. Там він поспілкувався з киянами, випив кави в одній з кав’ярень та завітав до Залізної крамниці. Фотографіями актора поділилася Укрзалізниця в Facebook.

«Орландо Блум — посол доброї волі UNICEF, тож до України він прибув насамперед для участі в проєктах підтримки та розвитку українських дітей, про це говорив і з президентом Зеленським. І його слова не розходяться з ділом: UNICEF вже допоміг залізничникам влаштувати свято для 33000 дітей на деокупованих територіях за допомогою Експреса Святого Миколая, екіпірував українські поїзди розвивальними іграми та розмальовками, одну за одною відкриває модернові дитячі зони на вокзалах, а ще готується до відкриття найбільшого безкоштовного освітньо-спортивно-розважального простору на вокзалі столиці. „Дітям в Україні треба повернути дитинство», — каже Орландо Блум.

«Влучно, по-леголасівськи. І ми не можемо з цим не погодитися», — йдеться у повідомленні Укрзалізниці на Facebook.

Також Орландо Блум поїхав до Великої Британії у фірмовому світшоті від Укрзалізниці. Окрім цього, ще дорогою до України Орландо Блум навчився вимовляти назву Укрзалізниця.

 

Під час візиту до України Орландо Блум зустрівся з президентом Володимиром Зеленським, відвідав Ірпінь, познайомився з родиною, що опікується дитячим будинком сімейного типу в селищі Демидів на Київщині й потримав на руках пса Патрона.

В Інстаграм голлівудський актор написав, що мав честь зустрітися з президентом Зеленським та першою леді України.

«Їхнє рішення залишитися та очолити свою країну на початку війни стало маяком надії та прикладом для решти світу унікального стоїцизму, стійкості та мужності, які я побачив у всьому українському народі, з яким я зустрічався протягом останніх трьох днів під час мого візиту до UNICEF», – написав Орландо Блум та висловив вдячність за підтримку програм ЮНІСЕФ та за те, що вони [Президент та перша леді – Ред.] поставили дітей у центр порядку денного уряду.

Ця війна позбавила дітей дитинства, а сім'ї вже більше року страждають від насильства, травм, втрат, руйнувань і переміщень.

Актор підсумував, що йому пощастило зустріти кількох своїх героїв, та зазначив, що «не всі герої народжуються рівними».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!