ОСББ у Львові штрафуватимуть за недоглянуту прибудинкову територію

2648 0
Сума штрафу для фізичних осіб складає від 850 до 1200 грн, для юридичних – від 340 до 1360 грн.
ілюстративне фото: portal.lviv.ua

ілюстративне фото: portal.lviv.ua

За неналежне утримання прилеглих до будинку територій ОСББ будуть штрафувати, інформує прес-служба ЛМР з посиланням на управління інженерного господарства.

Читайте також: У трьох парках Львова покращать благоустрій. Перелік робіт

«Оскільки ОСББ не є на обслуговуванні ЛКП, то вони повинні самостійно дбати про прилеглі до свого будинку території та проводити роботи з благоустрою. Бувають випадки порушення у сфері благоустрою: несвоєчасне прибирання тротуарів, доріг, пішохідних доріжок, засмічення місць загального користування, витоки стоків, некошені газони тощо. Ці випадки фіксує КП “Адміністративно-технічне управління”, складає протокол і передає його на відомчу комісію районної адміністрації, яка вже накладає на порушників штраф», – пояснює начальник відділу благоустрою та зовнішнього освітлення Валерій Самойленко.

Сума штрафу для фізичних осіб складає від 850 до 1200 грн, для юридичних – від 340 до 1360 грн.

Нагадаємо, що львів’ян просять повідомляти про пошкодження чи нищення зелених насаджень у місті.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!