Отримати допомогу при народженні дитини можна онлайн

13197 0
Міністерство соціальної політики та Державне агентство з питань електронного урядування презентували нову електронну послугу у сфері соціального захисту – призначення допомоги при народжені дитини.
ФОТО: MIRROR.CO.UK

ФОТО: MIRROR.CO.UK

Досі документи для призначення допомоги можна було подати лише у паперовій формі. До прикладу, у 2016-му році приблизно 400 тис. українців для цього особисто відвідали органи соціального захисту населення, витрачаючи на це  свій час. Відтепер пропонується принципово новий рівень якості обслуговування. Батьки можуть подати такі документи у будь-який зручний час за допомогою мережі Інтернет, без необхідності особистого відвідування районного управління соціального захисту населення, інформує прес-служба Міністерства соціальної політики.

Читайте також: Оплата комунальних послуг онлайн: 5 інструментів для львів’ян

Електронна послуга вже доступна за посиланням: e-services.msp.gov.ua

Як зазначають у міністерстві, за рахунок автоматизації перевірки введених даних значно пришвидшується процес розгляду документів та ухвалення рішення щодо призначення допомоги. Такі нововведення дозволять заощадити час, фінансові ресурси та зменшують ризики зловживань або шахрайства.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!