Палац культури «ЛОРТА» передадуть громаді Львова

3760 0
Приміщення будинку не використовують уже понад десяток років.
Фото: група «Socialist Modernism»

Фото: група «Socialist Modernism»

Палац культури «ЛОРТА», що на вулиці Патона,6, який зараз у занедбаному стані, планують передати у комунальну власність міста. Відповідне рішення депутати розглянуть на наступній сесії Львівської міської ради. 

Читайте також: Директор заводу Лорта задекларував понад 6 мільйонів зарплати

Багато років Палац культури був громадським центром, однак його давно не реконструювали, тому зараз він напівзруйнований. 

Минулого року у березні для палацу культури «ЛОРТА» планували розробити проєкт реконструкції і виділити на нього до пів мільйона гривень. Таке доручення давав міський голова ще 5 березня 2020 року. 

Читайте також: У Львові розроблять проєкт реконструкції Палацу культури заводу «ЛОРТА»

Нагадаємо, що деякі народні депутати вже давно скеровували запити щодо передачі Палацу культури у комунальну власність міста, а міська рада зверталася у кабмін, щоб забрати будинок, ще у 2010 році. 

Фото з відкритих джерел 

ТЕГИ: ЛОРТА

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!