Папа Римський побажав російській молоді стати «ремісниками миру»

4083 0
З цим він звернувся до учасників всеросійської зустрічі католицької молоді.
Папа Римський / умовне фото

Папа Римський / умовне фото

Папа Франциск побажав російській молоді стати «ремісниками миру». Ці слова він виголосив під час телемосту у рамках Всеросійських днів католицької молоді, що відбуваються у санкт-петербурзі.

Джерело: Vatican News

«Бажаю вам, молодим росіянам, покликання бути ремісниками миру посеред стількох конфліктів, посеред різних проявів поляризації, які є з усіх боків, які переслідують наш світ. Я заохочую вас бути сіячами, сіяти зерна примирення, маленькі зернятка, які в цю зиму війни не проростуть у замерзлій землі, але розквітнуть майбутньою весною. Як я сказав у Лісабоні: майте відвагу замінити страхи мріями», – промовив Святійший Отець.

Читайте також: Чи зрозумів Папа, що відбувається в Україні? Про візит кардинала у москву, війну, МП

Зазначимо, що дні католицької молоді проводились з 23 до 27 серпня у Санкт-Петербурзі, зібравши приблизно 400 юнаків і дівчат, які з’їхалися з усієї росії. Телеміст з Папою відбувся 25 серпня ввечері в храмі святої Катерини. 

Нагадаємо, що Папа Римський отримав «Бучанську монету», яку 5 червня під час візиту до Бучі вручили його послу, кардиналові Маттео Дзуппі.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!