Папа Римський закликав людей вакцинуватися від Covid-19

2005 0
За словами Папи Римського, щеплення дають надію на припинення пандемії.
Фото: Reuters

Фото: Reuters

Папа Римський Франциск закликав людей зробити щеплення від коронавірусної хвороби «на благо всіх» і зазначив, що вакцинація зможе покласти край пандемії, повідомляє Vaticannews.

Читайте також: «Urbi et Orbi». Папа Франциск закликав спільно боротись із вірусом і помолився за мир в Україні

У відеозверненні Папа Франциск високо оцінив роботу дослідників та науковців щодо виробництва безпечних та ефективних вакцин від Covid-19.

«Завдяки Божій благодаті та праці багатьох людей, зараз у нас є вакцини для захисту від Covid-19. Вакцини дають надію покінчити з пандемією, але тільки якщо вони доступні всім і якщо ми співпрацюватимемо один з одним», – заявив він у відео.

За його словами, отримання «сертифікованого» щеплення проти коронавірусу і допомога іншим у його отриманні є «проявом любові».

«Любов до себе, любов до наших сімей і друзів, і любов до всіх народів. Любов також є соціальною і політичною», – зауважив Папа Римський.

Папа зауважив, що вакцинація – це простий, але вагомий спосіб прояву піклування, особливо за найбільш вразливими, тому кожен з нас має зробити свій власний маленький жест любові.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!