Паралімпієць із Львівщини став чемпіоном світу з біатлону

1325 0
Тренується він під керівництвом Богдана Добрянського.
фото: управління молоді і спорту лода

фото: управління молоді і спорту лода

У передостанній день паралімпійського чемпіонату світу з біатлону «золото» на дистанції 12,5 кілометрів виборов представник Львівщини Павло Баль. Це перша нагорода такого високого гатунку в історії парабіатлону Львівщини.

Як повідомляє управління молоді і спорту Львівської ОДА, Павло Баль родом з Мостищини. Минулий сезон він завершив на сьомій позиції світового рейтингу. До львівського «Інваспорту» прийшов після високої ампутації кінцівок. Тут йому запропонували кілька видів спорту, однак обрав саме лижні перегони та біатлон.

Читайте також: Спортсмени з Львівщини вибороли понад 10 медалей на Кубку України з бойових мистецтв

Тренується під керівництвом Богдана Добрянського.

Нагадаємо, що усього у чемпіонаті світу з лижних перегонів та біатлону взяли участь спортсмени з 32 країн світу. Львівщину на змаганнях, окрім Павла, представляв Василь Кравчук. Йому вдалось вибороти срібло у лижних перегонах. Обидва спортсмени готуються до участі у Паралімпійських Іграх.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!