Політична реклама

Парки біля замків Львівщини не доглядатимуть садівники

920 0
Цьогоріч парки замків Львівської національної галереї мистецтв не доглядатимуть професійні садівники. Відсутність садівників буде найбільшою проблемою для трьох замків — Золочівського, Олеського та Підгорецького.

Про це з посиланням на генерального директора галереї мистецтв Ларису Разінкову-Возницьку повідомляють Львівські новини он-лайн.

"Саме біля цих трьох замків є найбільші парки. Для їх обслуговування на сезонну роботу наймали шістьох працівників, проте цьогоріч є заборона на цю статтю видатків, – пояснила Лариса Разінкова-Возницька. – Штатним працівникам доводиться виконувати роботу садівників — обрізають дерева, облаштовують доріжки".

У Львівській національній галереї мистецтв сподіваються, що скоро з'являться гроші на оплату праці садівників, адже парки потребують професійного догляду, бо є важливим елементом мистецьких об'єктів. 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!