Парки Києва до новорічних свят прикрасять минулорічними іграшками

1123 0
Водночас для дітей обіцяють влаштувати святкову атмосферу.
Київська новорічна ялинка-2021 на Софійській площі. Фото: Українська правда

Київська новорічна ялинка-2021 на Софійській площі. Фото: Українська правда

У київських парках незабаром розпочнуться передноворічні приготування. Дітям обіцяють влаштувати святковий антураж, однак без підсвіток ялинок та додаткової закупівлі іграшок для їх прикрашання. Про це в інтерв’ю виданню «Вечірній Київ» повідомив генеральний директор КО «Київзеленбуд» Олексій Король.

«Наша позиція з цього питання – у дітей має бути свято. Але через умови цього року – без ілюмінації, підсвіток, без додаткових локацій. Ті ялинки, які є в парках, прикрасимо, маємо для цього іграшки. Нічого додаткового з прикрас не закуповуватимемо. Але, щоб для дітей була святкова атмосфера й розрада, постараємося все влаштувати власними зусиллями якнайкраще», – пояснив він. 

Читайте також: У Києві перейменували вулицю, названу на честь російського міста

Нагадаємо, головна ялинка країни, розташована в Києві, буде цього року штучною, 12 метрів у висоту, прикрашена енергозберігаючими гірляндами, які світитимуться від генератора. Встановлять її, як і зазвичай, на Софійській площі. Місто коштів не витрачатиме, новорічну красуню встановлять і прикрасять за рахунок бізнесу та меценатів.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!