Партія «Слуга народу» висунула кандидатом на посаду голови Львівської ОТГ Тараса Кльофу

3856 0
Його вибрали із трьох претендентів.

У партії «Слуга народу» кандидатом на посаду голови Львівської ОТГ висунуть Тараса Кльофу. Про це повідомляють на сторінці політсили.

Нагадаємо, спочатку партія висунула трьох кандидатів – Тараса Кльофу, Олега Березу та Юрія Холода. Із них львів’яни своїм голосуванням мали обрати одного. Та Юрій Холод сказав, що він перебуває на самоізоляції з підозрою на коронавірус, тож не може брати участі у передвиборчих заходах.

«Результати голосування показали, що львів'яни хочуть бачити нові обличчя у владі Львова і готові підтримати обидвох із запропонованих партією «Слуга Народу» претендентів – і Тараса Кльофу, і Олега Березу. Зважаючи на це, Львівська обласна організація партії погодила Тараса Кльофу, як кандидата на посаду голови Львівської об'єднаної територіальної громади (міського голови Львова)», – ідеться в дописі.

Остаточне рішення про затвердження кандидатури Тараса Кльофи як представника партії у змаганнях на виборах у Львівській ОТГ ухвалять сьогодні, 31 серпня, на Всеукраїнському з'їзді партії «Слуга Народу» у Києві.

Додамо, що Тарас Кльофа був депутатом ЛМР від Самопомочі Андрія Садового, але у травні цього року разом із 4-ма іншими депутатами вийшов із партії. Причиною вони назвали авторитаризм та популізм заради рейтингів.

Тарас Кльофа є заступником начальника Військово-медичного центру Західного регіону з медичної частини – начальником медичної частини, полковником медичної служби, кандидатом медичних наук.

Нагадаємо, про свою участь у виборах голови Львівської ОТГ заявили вже 8 майбутніх кандидатів: Андрій Садовий (чинний міський голова), Юлія Гвоздович (депутатка ЛМР), Ярослав Рущишин (народний депутат), Оксана Юринець (колишня народна депутатка), Юрій Бунь (підприємець, стоматолог), Ігор Зінкевич (депутат ЛМР), Руслан Кошулинський (колишній нардеп), Володимир Гірняк (заступник голови Львівської облради).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!