Київ

Голову Київської обласної ради Наталію Гунько звільнили з посади

1058 0
Вона очолювала облраду з квітня 2021 року.
Наталія Гунько / Facebook

Наталія Гунько / Facebook

24 квітня Київська обласна організація політичної партії «Слуга народу» ухвалила рішення звільнити Наталію Гунько з посади голови Київської обласної ради. Про це повідомляється на сторінці партії "Слуга народу – Київська область" у Facebook.

«Ми дякуємо Гунько Наталії Іванівні за те, що вона очолювала Київську обласну раду в найскладніший час. Упевнені, що оновлене керівництво обласної ради, яке демократичним шляхом оберуть депутати, продовжить вирішення нагальних питань: допомогу військовим формуванням, відновлення деокупованих територій, відбудову інфраструктурних об’єктів і роботу з внутрішньо переміщеними особами», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Наталія Гунько стала депутаткою VII (від Радикальної партії Олега Ляшка) та VIII скликань (від Слуги народу). Очолювала Київобладміністрацію з 27 квітня 2021 року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!