Пасажирів попереджають про зміни в русі приміських поїздів Львівської залізниці

925 0
Із 26 листопада низка поїздів курсуватиме зі змінами.
Фото: Львівська залізниця

Фото: Львівська залізниця

Через ремонт інфраструктури та рухомого складу зазнає тимчасових змін розклад руху деяких приміських поїздів Львівської залізниці. Про це повідомили у пресслужбі компанії.

Зокрема, від сьогодні, 26 листопада цього року, не курсуватимуть поїзди № 6403/6404 сполученням Івано-Франківськ – Ворохта – Івано-Франківськ. 27 листопада не курсуватимуть поїзди № 6433/6434 сполученням Коломия – Івано-Франківськ – Коломия.

Читайте також: Залізниця відновлює сполучення між Львовом і Рівним

28 листопада не курсуватимуть поїзди № 6441/6442 сполученням Коломия – Ділове – Коломия. 29 листопада не курсуватимуть поїзди № 6472/6471 сполученням Коломия – Чернівці – Коломия та № 6473/6474 сполученням Чернівці – Вадул-Сірет – Чернівці. А впродовж 28, 29 листопада не курсуватимуть поїзди № 6251/6254 сполученням Тернопіль – Підвисоке – Тернопіль. Натомість 29, 30 листопада не курсуватимуть поїзди № 6433/6432 сполученням Коломия – Івано-Франківськ – Коломия.

Пасажирів просять урахувати тимчасові зміни під час планування подорожей у вказаних сполученнях. Актуальний розклад руху приміських поїздів Львівської залізниці можна переглянути за посиланням.

Нагадаємо, «Укрзалізниця» презентувала графік 14 нових та оптимізувала 58 наявних рейсів  серед них міжнародні та внутрішні. В оновленому графіку є також  4 поїзди міжнародного сполучення до Кишинева, Перемишля, Хелма та Відня.

Ольга Коваль

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!