Пасажири рейсу Мілан-Львів застрягли в італійському аеропорту

19670 1
Вже понад 5 годин пасажири заблоковані у терміналі аеропорту.
Фото: 2.bp.blogspot.com

Фото: 2.bp.blogspot.com

Пасажири італійського лоукостера Ernest Airlines, який прямував із міланського аеропорту Бергамо до Львова, вже понад 13 годин очікують на рейс, без  пояснень причин затримки рейсу. Про це на своїй сторінці у Facebook сьогодні, 24 червня, написав один із пасажирів літака Роман Машталер.

«У терміналі за паспортним контролем, біля виходів до літака для нас доступні 2 працівників аеропорту, які не мають ніякої інформації від авіакомпанії, а також прикордонники, які також не мають ніякої інформації. Телефони компанії не відповідають»— написав у коментарях до допису Роман Машталер. 

Літак мав вирушити з Мілана о 8:00 за місцевим часом та прибути до Львова об 11:00. За попередньою інформацією, як пише Liga.net, пасажири рейсу мають прилетіти до Львова о 4:00 ранку 25 червня.

Читайте також: Які авіарейси запустять зі Львова у 2018 році. Перелік

Як розповіла у коментарі Tvoemisto.tv екс-очільниця управління зовнішньоекономічних відносин та проектів ЛМР Ольга Сивак, котра також є пасажиркою рейсу Мілан-Львів, сконтактувати з представниками авіакомпанії досі не вдалося.

«Вже 13 годин затримка. Ми в терміналі вже 7 годин. Жінки з малими дітьми, діти плачуть. Головне - жодної інформації та прогнозів про виліт. Всі телефони авіаперевізника не відповідають. Працівники аеропорту Бергамо теж не мають жодної інформації. У жінок із дітьми почалася істерика. Люди просять інформації, почався скандал і викликали поліцію аеропорту. Але ми далі сидимо і нічого не знаємо», — розповіла Ольга Сивак.

Крім цього, користувачі Facebook пишуть коментарях під дописом, що це не перша ситуація із затримкою рейсів Ernest Airlines. Зокрема, вчора затримали рейс Неаполь-Київ.

Читайте також: До Львова прилетів перший літак із Мілана. Фото

Як розповіли Львівській газеті у диспетчерській службі Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького, наразі львівськими пасажирами в аеропорту Бергамо займаються працівники аеропорту. 

«Від колег з Італії маємо інформацію, що детальніше про ці рейси знатимемо зранку», — розповіли у працівники диспетчерської служби львівського аеропорту.

Tvoemisto.tv звернулося за коментарем до представників Ernest Airlines в Україні щодо роз’яснення ситуації, що склалася у Мілані. 

Читайте також: Ernest Airlines запустить додаткові рейси зі Львова. Перелік міст

Додамо, що минулого тижня авіакомпанія Ernest Airlines відкрила прямі рейси зі Львова до Мілана (Мальпенса) та Рима. У грудня 2017 року Ernest Airlines здійснив перші рейси з львівського аеропорту до Неаполя, Венеції та Мілана. Ціни на квитки в один бік стартують від 49 євро

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
25 Червня, 2018 00:44
Ірина Я получала компенсацію за скасування рейсу Люфтганзи через [***]://myaviahelp.com/
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!