Пауерліфтерки з Львівщини стали чемпіонками Європи

2618 0
Обидві спортсменки є вихованицями ДЮСШ у Яворові.
Фото/ управління молоді та спорту ЛОВА

Фото/ управління молоді та спорту ЛОВА

Софія Станько та Христина Уляник з Яворова стали чемпіонками Європи з пауерліфтингу серед дівчат. Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської ОВА.

Змагання стартували в Чехії. Обидві спортсменки, які тренуються у ДЮСШ міста Яворів під керівництвом Віктора Погребінського, представляють Львівщину на чемпіонаті.

Читайте також: 11-річна львів'янка стала чемпіонкою світу зі швидких шахів

Христина Уляник змагалася у ваговій категорії до 43 кг серед дівчат. Спортсменка підкорила вагу 90 кг у присіданнях, 42,5 кг у жимі лежачи та 80 кг у тязі становій. Сума триборства 212,5 кг забезпечила Христині впевнену перемогу.

У ваговій категорії до 57 кг серед дівчат Софія Станько, яка минулого року перемогла на чемпіонаті світу, виборола золото з сумою триборства 377,5 кг. У присіданнях Софія продемонструвала результат 150 кг, у жимі лежачи 100 кг, а у тязі становій – 127,5 кг. Софія випередила свою найближчу суперницю на 62,5 кг.

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!