На правах реклами

Павло Кордіяка став обличчям нової рекламної кампанії львівського СТРЦ SPARTAK

884 0
Спортивно-торгово-розважальний центр співпрацює із Національним реабілітаційним Центром «НЕЗЛАМНІ» (UNBROKEN).

Львівський спортивно-торгово-розважальний центр SPARTAK у своїх рекламних кампаніях співпрацює з відомими спортсменами. Цього разу креативна команда залучила до роботи стронгмена-львівʼянина, який має титул «Найсильніша людина Європи-2023» – Павла Кордіяку.

Роботу над проєктом розпочали влітку і вже у жовтні на рекламних площинах Львова з’явилися яскраві макети з Павлом.

«Для нашого героя ми створили несподіваний образ, в якому передаємо настрій і стилістику спортивно-торгово-розважального центру — це яскраві фото з неординарними деталями», – розповідає керівник відділу маркетингу СТРЦ SPARTAK Марія Симоненко.

Ось що про роботу над кампейном говорить стронгмен: 

«Мене зацікавила пропозиція співпраці, оскільки SPARTAK асоціюється зі спортом. До того ж, я жив у цьому районі і знаю, що було колись на місці СТРЦ. Це новий і цікавий досвід, я навіть хвилювався перед зйомкою. Мені сподобалася ідея, а команда створила комфортні умови, тож усе було супер. Найбільше мені імпонують кадри з лабрадором Оззі».

Рекламна кампанія – не єдине, що поєднує SPARTAK і Павла Кордіяку: спортивно-торгово-розважальний центр співпрацює із Національним реабілітаційним Центром «НЕЗЛАМНІ» (UNBROKEN), амбасадором якого є спортсмен.

«Поруч із нами, у Львові, надають кваліфіковану допомогу дорослим і дітям, які постраждали від війни. Значна частина пацієнтів Центру «НЕЗЛАМНІ» (UNBROKEN) отримала свої травми, коли захищали нас. Ми їм безмежно вдячні, але словесної подяки – замало, тож показуємо це своїми діями. Ми підтримуємо благодійні збори, поширюємо важливу інформацію, а ще – робимо все можливе, аби клієнти нашого спортивно-торгово-розважального центру почувалися комфортно, навіть якщо вони пересуваються з допомогою колісних крісел чи на милицях. І, здається, у нас виходить», – каже CEO СТРЦ SPARTAK Роксолана Пиртко.

На першому етапі співпраці пацієнти Центру на протезах, із милицями та на кріслах колісних перевірили SPARTAK на доступність для людей із інвалідністю. Їм без перешкод вдалося потрапити туди, куди планували: СТРЦ має безбар’єрну архітектуру, тут немає порогів і сходів, а також працює ліфт.

«Можу сказати, що 80-90% крамниць адаптовані для людей із інвалідністю. У деяких магазинах були дуже близько розташовані тумбочки або ряди з одягом чи взуттям, де важко проїхати. Але в цілому – все добре», – зазначив захисник Павло, який лікується після поранення і тимчасово пересувається за допомогою милиці.

Зараз на другому поверсі розміщена фотовиставка історій дітей, які постраждали від війни і отримують допомогу в Центрі дитячої реабілітації UNBROKEN Kids. У межах експозиції триває збір на лікування та відновлення маленьких українців в Україні. Ви можете долучитися і поділитися своїм добром із тими, хто його так потребує.

«Хочемо, аби наше суспільство вміло гідно підтримувати тих, хто ризикував своїм життям, аби захистити нас. Тому серед наших орендарів і клієнтів розповсюдили брошури щодо того, як правильно комунікувати із захисниками і захисницями з інвалідністю. Усі поради сформували психологи Центру «НЕЗЛАМНІ» (UNBROKEN)», – пояснює керівник відділу маркетингу СТРЦ SPARTAK Марія Симоненко.

Також магазин AmorAmor відреагував на ініціативу спортивно-торгово-розважального центру та провів у себе акцію, в межах якої зібрали та передали 50 тисяч гривень на обладнання для реабілітації дітей у Центрі «НЕЗЛАМНІ» (UNBROKEN).

Нагадаємо, спортивно-торгово-розважальний центр SPARTAK розташований на вулиці Гетьмана Мазепи, 1Б. Про події та акції дізнавайтеся на Instagram-сторінці центру.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!