Перебої з GPS: львів'янам пояснили, чому на Великдень виїхала лише частина маршруток

3694 0
На Великодні вихідні автобуси працювали у режимі «вихідного дня». Всього у рейс виїхало 450 одиниць транспорту.
Фото Олександра Шутюка

Фото Олександра Шутюка

Виконуючий обов’язки начальника управління транспорту ЛМР Олег Партика розповів, що всі автобуси виїхали, згідно з графіком «вихідного дня». Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

В ЛМР інформують, що 450 одиниць транспорту – це 70% від загальної кількості в робочі дні.

Олег Партика пояснив, що в суботу були перебої з GPS-трекерами, через що некоректно відображалася робота автобусів: «Впродовж вихідних я особисто, та працівник нашого управління, моніторили ситуацію з виходом автобусів на рейс. За ці три дні на гарячу лінію поступило лише 10 звернень. Це скарги не через те, що маршрутки не курсували, а про те, що водій не під’їхав до бордюру чи зупинився на колії. Сьогодні транспорт працює у звичному режимі. Зранку на маршрут вийшло 98% машин. Адже не всі одночасно виходять на маршрут, а з певним інтервалом».

Водночас, як проінформували активісти ГО «За якісний транспорт», 16 квітня у Львові зранку курсувало 165 із 490 автобусів.

Нагадаємо, на Різдво була подібна ситуація: більшість автобусів не виїхали на свої маршрути 7-8-го січня. В ЛМР пояснювали відсутність автобусів технічними причинами.

Фото: ГО «За якісний транспорт»

Опублікувала Олеся Шеремета

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!