«Передамо на потреби ЗСУ», – Садовий про авто, припарковані у неналежному місці

1810 0
Міський голова закликав переселенців не паркувати машини у заборонених місцях.
Фото: Тарас Бабенчук/Твоє місто

Фото: Тарас Бабенчук/Твоє місто

Припарковані у заборонених місцях автомобілі у Львові будуть забирати евакуаторами і частину із них, ймовірно, передавати на потреби Збройних Сил України. Про це сьогодні, 11 березня, повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Читайте також: Це мільйон доларів на день. Андрій Садовий про переселенців та життя у час війни 

«Звертаюся до всіх, хто приїхав до Львова за останні тижні власним транспортом. Прошу вас прибрати свої автомобілі, припарковані у заборонених місцях. В іншому випадку місто буде забирати їх евакуаторами і не виключено, що частину із них будемо передавати на потреби Збройних Сил України за законами воєнного часу. Наразі це прохання. Якщо ситуація не зміниться, будемо діяти рішуче», – звернувся міський голова.

Нагадаємо, що у Львові почали евакуйовувати покинуті авто біля залізничного вокзалу.

Тvoemisto.tv записало екслюзивне інтерв'ю із міським головою Львова Андрієм Садовим про те, як Львів живе у часи війни, як далі місто прийматиме переселенців і що у Львові з обороною. Детальніше читайте у метаріалі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!