Перехрестя вулиць Мечнікова-Личаківська планують відкрити до жовтня

2792 0
Ремонт вулиці Личаківської завершать у лютому наступного року.
Фото: прес-служба ЛМР

Фото: прес-служба ЛМР

Для відкриття перехрестя вулиць Мечнікова-Личаківська необхідно перепід’єднати два старі колектори, які є на Личаківській, повідомляє Zaxid.net з посиланням на заступника міського голови з питань ЖКГ Сергія Бабака.

За його словами, один із колекторів протікає, через що просідає тротуар. Фахівці зараз шукають місце витоку. Після цього колектор мають тампонувати (залити цементом). Якщо перевірка покаже, що інша частина колектора ціла, перехрестя зможуть відкрити вже за два-три тижні.

Читайте також: Трамваї у Львові змінять маршрут через зйомки фільму

«Другий варіант відкриття перехрестя – середній. Це кінець вересня. Якщо ж дослідження покаже якісь серйозні речі, які ми не передбачаємо зараз, – відкриємо на початку жовтня», – говорить Бабак.

Окрім колекторів, на перехресті залишилося поставити опори і встановити контактну мережу. Зараз триває ремонт вулиці Личаківської на ділянці від вул. Мечнікова до вул. Богдана Котика. Повне відкриття Личаківської заплановане на лютий 2018 року.

Нагадаємо, що вулицю Личаківську закрили на ремонт у березні 2017 року. Перехрестя вулиць Личаківської-Мечнікова планували відкрити ще в липні, проте відтермінували через протікання колектора. Тим часом трамваї №2 та №7 курсують за зміненими маршрутами.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!