Переможці Євробачення-2021 Mаneskin присвятили пісню Україні

1043 0
Переможці Євробачення-2021 закликають усіх приєднуватись до підтримки українських біженців.
vogue.ua

vogue.ua

Італійський рок-гурт Mаneskin випустив пісню на підтримку України. Композиція називається StandUpForUkraine.

Переможці Євробачення-2021 закликають усіх приєднуватись до підтримки українських біженців. У відео кліпі до нової пісні StandUpForUkraine вони використали кадри зі зруйнованих українських міст та жертв російської агресії. «Як ви спите вночі?», — запитують музиканти у своїй пісні.

У своїх соцмережах музиканти закликають світ допомагати біженцям з України.

«Біженці в Україні та по всьому світу потребують термінової гуманітарної допомоги. Ми використовуємо свій голос, щоб вимагати дій, і ви можете це зробити. Приєднуйтесь до нас, знімайте свої відеозаклики до світу, щоб підтримати біженців, та робіть пожертви на ForUkraine.com», – зазначили музиканти у підписі до публікації з піснею.

Нагадаємо, після вторгнення російських військ на територію України, Mаneskin скасував тур в росії на знак солідарності з українським народом.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!