Перевезти автомобілі до Львова тепер можна поїздом

2630 0
Такі вагони наразі курсують з Києва, Харкова і Дніпра в напрямку Львова.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Укрзалізниця почала перевозити приватні автомобілі залізницею у спеціальних вагонах-автомобілевозах із Києва, Харкова та Дніпра у напрямку Львова. Про це повідомляє пресслужба УЗ.

«Автомобілевоз – це зручний та безпечний спосіб доставити авто у спеціально призначеному вагоні поїзда. Наразі такі вагони курсують із Києва, Харкова та Дніпра в напрямку Львова», – йдеться у повідомленні. 

Автомобілевози доступні для замовлення щоденно в складі пасажирських поїздів, до одного вагона вміщуються 8 автомобілів. Вартість перевезення автівки становитиме 1200-1700 гривень за тонну ваги.

Оформити замовлення можна в касі відповідного вокзалу, а для харків'ян можливе оформлення у Львові з отриманням автомобіля за пред'явленням квитанції. 

Читайте також: Укрзалізниця в експериментальному режимі відновлює потяг із Чернівців до Львова

Нагадаємо, що Укрзалізниця починає націоналізацію російських вагонів, що разташовані в Україні. Це стало можливим після підписання президентом закону «Про основні засади примусового вилучення в Україні об'єктів права власності РФ». Загалом зараз 15 тисяч російських вагонів стоять на коліях України, вони належать 250 компаніям.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!