Політична реклама

Перевірити наявність залізничних квитків можна на табло на Львівському вокзалі

3288 0
У Львівській залізниці запевняють, що квитки на потяги дальнього сполучення доступні. Їх продаж починається за 45 діб до потрібної дати.

Однак у піковий літній час не можна гарантувати, що всі охочі можуть придбати квитки, оскільки охочих значно більше, ніж місць у потягах, яких щороку меншає, - повідомляє Zaxid.net.

Піковий сезон перевезення – літко. Однак вагонів не стало більше, їх стає щороку менше. Відповідно, Укрзалізниця перевозить менше пасажирів.. Всі вагони, які  в є зараз і належним чином підготовані, включили у склад поїздів.

Багато квитків бронюють туристичні фірми під перевезення груп. Але не завжди вони їх викуповують. Тому може бути, що за тиждень квитків немає, а за день вони з’являються, - повідомили у прес-службі Львівської залізниці.

Невикуплені квитки надходять у продаж. А тому пасажирам радять відстежувати ситуацію щодня – дивитися на сайті, звертатися у касу, хто має можливість - дізнатися на довідці.

Всі квитки, які відкривають для продажу, доступні.

Продаж відкривається автоматично за 45 діб в 00 годин. І відкривається  продаж в один вагон плацкартний, один - купейний і один – в СВ, якщо такий є. Коли залишається непроданими у цей вагон 9 квитків – починається продаж у наступний вагон.

Окрім того, пасажирів інформують на вокзалі.

На вокзалі у Львові є інформаційне табло, на якому в режимі он-лайн висвітлюється інформація про наявність квитків на всі ті поїзди, які курсують через Львів. Тобто людина, прийшовши на вокзал, не чекаючи черги до довідкового бюро, може подивитися, скільки квитків, яких квитків і в яких вагонах є. І вже тоді, відповідно, ставати до каси і купувати.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!