Перше ТМО Львова може отримати 100 тис. євро за перемогу міста у конкурсі

1304 0
Кошти спрямують на розвиток центру дослідження мозку «Екселенс центр».
фото івана станіславського, твоє місто

фото івана станіславського, твоє місто

Перше територіальне медоб’єднання може отримати 100 тис. євро за перемогу Львова у конкурсі «Європейська столиця інновацій 2023 – Icapital 2023». Про це стало відомо відповідної ухвали на інформаційному порталі Львівської міськради. 

Відтак, вказані кошти, згідно з документом, планують використати на покращення та функціонування центру дослідження мозку «Екселенс центр», а також  на закупівлю обладнання, послуги експертів, консультаційні послуги, витрати на подорожі тощо. 

Нагадаємо, що Львівській багатопрофільній клінічній лікарні можуть дозволити збудувати цех з виробництва власних фармацевтичних препаратів у районі вул. І. Миколайчука.

Довідка:

Європейська столиця інновацій – це нагорода, яку присуджують європейським містам, що найкраще впроваджують інновації та технології у проектах місцевого рівня, а також є прикладом для наслідування для інших міст. Мета конкурсу – підтримати міста, що використовують новітні технології та інноваційні рішення, щоб вирішувати соціальні та економічні проблеми, а також покращувати добробут своїх мешканців. Крім цього, конкурс допомагає встановити зв'язки між містами та обмінюватися досвідом у сфері інновацій.

_______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!