Петро Порошенко у понеділок має відвідати Львів

9817 3
Зокрема він повинен взяти участь у великодніх гаївках у Шевченківському гаю.
Фото: comments.ua

Фото: comments.ua

У понеділок, 29 квітня, до Львова має приїхати Петро Порошенко. Про це повідомляють у Facebook-спільноті «Львівщина за Порошенка». Також про візит чинного президента повідомляє Zaxid.net із посиланням на власні джерела в ЛОДА.

Читайте також: Петро Порошенко визнав поразку і пообіцяв залишитись у політиці

За попередньою інформацією, Петро Порошенко має відвідати великодні гаївки в Шевченківському гаю о 13:30 та зустрітися з львів’янами о 16:00 біля пам’ятника Тарасові Шевченку.

У коментарі Tvoemisto.tv у прес-службі ЛОДА та львівському осередку БПП «Солідарність» цю інформацію не змогли ані підтвердити, ані спростувати.

Додамо, що востаннє Петро Порошенко відвідував Львів напередодні першого туру виборів 28 березня. Тоді центр міста заблокували працівники поліції, управління державної охорони, а громадський транспорт курсував за зміненим маршрутом.

Читайте також: Народовладдя та добрі дороги. Що насправді обіцяє у своїй програмі Зеленський

Нагадаємо, 21 квітня в Україні відбувся другий тур виборів Президента України, у якому чинний президент Петро Порошенко зі значним відривом програв актору та шоумену Володимиру Зеленському. Новий президент вступить у повноваження після інавгурації, яку попередньо запланували на кінець травня. Додамо, що Львівщина – єдина з усіх областей, де перемогу отримав Петро Порошенко. 



Читайте також:
27 Квітня, 2019 10:55
666 ... розказуватиме галичанам про чергове своє (і його кАмАнди) "досягнення" -- мешканці "ЛДНР" разом із паспортами РФ отримають УСІ права громадян Росії( включаючи право на захист) ... і най перелічить увесь перелік отого "великоднього кошика" ( російські пенсії , тарифи , зарплати.....) для мешканців Донбасу ...
26 Квітня, 2019 17:17
олег Приїде перераховувати обрубані руки? На майбутньому суді над гарантом власної кишені, відкриються таки темні справи шоколадного,що львівянам стане соромно перед рештою регіонів України за своє голосування.
26 Квітня, 2019 14:00
Тетяна Львів-це тепер база Порошенко. Як не звинувачував Садовий Порошенка у тому , що сталося на Львівщині з сміттєзвалищами, народ попри все воліє Порошенка! Значить , або Садовий наговарював , або Порошенко не винуватий? Їде "прощупать почву" для окопу.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!