Київ

Під Бахмутом загинув відомий велогонщик із Києва

832 0
Життя Героя обірвалося 31 березня під Бахмутом внаслідок уламкового поранення. 12 березня Костянтину Дейнеці виповнилося 40 років.

Під Бахмутом загинув велогонщик із Києва Костянтин Дейнека. Він пішов на фронт з перших днів вторгнення. Загинув 31 березня. Про це повідомили у Міністерстві молоді та спорту України.

Костянтин був атлетом Федерації велосипедного спорту та членом команди Leader Citroen Team, багаторазовим переможцем і призером змагань різного рівня в категорії Masters.

«Людина, яка завжди була відкритою та щирою. Потужний гонщик, якого боялись усі. Мало хто міг усидіти у нього на колесі», — написали його друзі по захопленню.

«Жахлива, болісна втрата», — написали у Федерації велоспорту України.

У Leader Citroen Team згадують захисника і спортсмена, як людину, яка завжди була відкритою та щирою.

«Нема слів, які б могли втішити дружину, маленьку донечку та сина. Одна тільки біль… Костя, ти наш ГЕРОЙ!!! Ти завжди будеш у нашому серці та в нашій пам’яті. Спочивай з миром! Герої не вмирають!!!» – з болем згадують про Костянтина його колеги по спортивній команді.

До слова, Герой виріс у Києві, з перших днів повномасштабного вторгнення Росії в Україну він став на захист своєї країни.

Життя Героя обірвалося 31 березня під Бахмутом внаслідок уламкового поранення. 12 березня Костянтину виповнилося лише 40 років.

Попрощались з Костянтином Дейнекою на Алеї Героїв Берковецького кладовища міста Києва.

У Костянтина Дейнеки залишились син і донька.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!