Під час бомбардувань загинув 27-річний тероборонівець з Львівщини

10118 0
Захищав Україну від початку повномасштабного вторгнення росії.
Фото/ Новояворівська міська рада

Фото/ Новояворівська міська рада

На фронті 5 травня загинув 27-річний боєць тероборони, уроджень села Старичі на Яворівщині Ігор Перон. Захисник віддав життя, виконуючи бойове завдання, унаслідок ракетного обстрілу росіянами. Про це повідомили у Новояворівській міській раді.  

Читайте також: На Львівщині зустрінуть загиблого на фронті 29-річного бійця Петра Саракулу

Ігор навчався у технологічному коледжі Національного лісотехнічного університету України за спеціальністю «Лісове господарство». Також навчався у Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного за програмою підготовки офіцерів запасу за військовою спеціальністю «Бойове застосування інженерно-технічних з’єднань, військових частин».

З перших днів повномасштабного вторгнення російських військ в Україну молодий лейтенант пішов захищати Україну у складі територіальної оборони Яворівщини.

У вересні 2021 року одружився. У Героя залишилися батьки, дружина, двоє братів та сестра.

Нагадаємо, що з початку повномасштабного вторгнення росії, за словами президента України Володимира Зеленського, загинули 3 000 українських військових, які пішли боронити рідну землю. Ще приблизно 10 тисяч військослужбовців отримали поранення.  Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!