Під час екскурсії на водоспаді загинув львівський школяр

16255 0
Трагедія сталася на водоспаді Кам’янка.
Фото: Ask.tripmydream

Фото: Ask.tripmydream

Під час екскурсії на водоспад Кам’янка, що на Львівщині, загинув 12-річний учень 6-го класу однієї з львівських шкіл. Про це повідомили у Львівській міськраді.

«Сьогодні, 2 червня, під час екскурсії до с. Кам’янка Стрийського району учень 6 класу підійшов близько до водоспаду, послизнувся і впав у воду, внаслідок чого отримав травму», – повідомили у мерії.

Реанімаційні заходи лікарів швидкої допомоги не змогли врятувати дитину.

За даними рятувальників, випадок стався об 11:56. Службу порятунку повідомили про те що дитина тоне. Пожежно-рятувальні відділення бензопилою розрізали дерево, за яке зачепився хлопчик. Школяра витягнули мотузками і передали медикам, але медики констатували смерть. Хлопчик, 2009 року народження житель м. Львова.

За інформацією управління освіти ЛМР, за цим фактом буде проведено розслідування.

Зазначимо, що Кам'янський водоспад має 7 метрів висоти. Він розташований у межах масиву Сколівські Бескиди, між селами Дубина і Кам'янка, у межах національного природного парку «Сколівські Бескиди». 

 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!