Під час фестивалю «Вітер На-Дії» виступить гурт «Без обмежень»

2573 0
Всеукраїнський фестиваль християнської молоді «Вітер На-Дії» відбудеться 16 вересня у Центрі митрополита Андрея Шептицького.
фото: karabas.com

фото: karabas.com

У неділю, 16 вересня, у рамках Всеукраїнського фестивалю християнської молоді «Вітер На-Дії» виступить рок-гурт «Без обмежень», повідомляють організатори.

Виступ заплановано о 20:00 під час концертів на вечірній сцені мистецького майданчику фестивалю. Крім «Без обмежень», тут також зіграють гурти Popry Vse, Kerygma Project, «МЕТАНОЯ» та SOFIBAND2018.

Сам фестиваль розпочнеться об 11:30 з літургії в храмі Софії-Премудрості Божої, що біля Центру Шептицького. Упродовж дня на території Центру учасникам будуть запропоновані п’ять майданчиків: інтелектуальний, театрально-мистецький, духовний, музично-творчий, спортивний. Вони зберуть кілька десятків спікерів, серед яких відомі блогери, священики, волонтери, мадрівники, стартапери, соціальні підприємці, митці, спортсмени.

Організатори готують безліч сюрпризів для гостей фестивалю. Зокрема, серед зареєстрованих учасників, які придбають відповідні пакети, розіграють путівку на Світовий день молоді у Панамі, у якому візьме участь Папа Римський.

Для участі у всіх заходах Фестивалю необхідно зареєструватись на сайті за посиланням. На сайті також можна ознайомитись з повним списком спікерів, докладною програмою та розкладом фествиалю. Організаторами заходів є Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ разом з Українським католицьким університетом, за підтримки Львівської облдержадміністрації та Львівської міської ради.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!