Під час пожежі поблизу Києва загинув рятувальник зі Львова

2366 0
У вівторок, 9 червня, під час виконання службових обов’язків у пожежі на нафтобазі в під Києвом загинув Максим Глазков – рятувальник, родом зі Львова.
фото: www.ubgd.lviv.ua

фото: www.ubgd.lviv.ua

Під час пожежі на нафтобазі в Київській області героїчно загинув 38-річний рятувальник зі Львова Максим Глазков. Інформацію про це оприлюднив сайт  Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, випускником якого був Максим. «Серед героїчно загиблих рятувальників був син члена Вченої Ради Львівського, завідувача бібліотеки Галини Глазкової – Максим», – йдеться у повідомленні.

Максим Глазков пройшов службовий шлях від начальника караулу до заступника начальника загону-начальника відділення планування та документального забезпечення аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Київській області.

Нагадаємо, у понеділок, 8 червня, на території нафтобази у Васильківському районі Київської області виникла пожежа. Станом на ранок 9 червня внаслідок детонування наземних резервуарів постраждало 6 працівників ДСНС, яких з різними ступенями опіків госпіталізували до медичних закладів. Водночас з трьома рятувальниками не було встановлено зв'язку, їх вважали зниклими безвісти. Втім згодом знайшли тіла цих трьох чоловіків.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!