Під час пожежі в будівлі на території стадіону «Торпедо» загинув 13-річний хлопець

30493 0
Трагічний випадок трапився вчора, 15 травня, на вул. Золотій.
фото поліції львівської області

фото поліції львівської області

У Львові у цегляній безгосподарській будівлі розміром 15×5 м загинув 13-річний хлопчик. Трагічний випадок трапився вчора, 15 травня, на вул. Золотій. Повідомлення до Головного управління ДСНС України у Львівській області надійшло о 13:42.

На момент прибуття вогнеборців до місця події будівля була частково охоплена вогнем. Вогнеборці приступили до проведення робіт з ліквідації займання та о 14:12 пожежу локалізували та о 14:52 ліквідували в складі ланки газодимозахисної служби.

Читайте також: За добу на Львівщині гасили 87 поже сухої трави. ДСНС врятувала зайченя 

Як встановили правоохоронці, пожежа трапилася у закинутій будівлі на території стадіону «Торпедо», що на вулиці Золотій у Львові, після локалізації якої у приміщенні виявили пошкоджене вогнем тіло дитини без ознак життя. Загиблий разом з трьома товаришами грались з займистими речовинами у закинутій будівлі, внаслідок чого сталась пожежа. Троє товаришів втекли та залишились неушкодженими, а четвертий – загинув.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки) Кримінального кодексу України.

Додамо, що вогонь також знищив сміття на площі 32 кв. метрів. До ліквідації пожежі залучали 10 людей особового складу та 2 одиниці спецтехніки. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!