Під час ремонту котельні біля Львова стався витік газу. Троє людей отримали опіки

1047 0
Інцидент трапився близько 16:00.
Фото умовне

Фото умовне

Сьогодні, 28 листопада, близько 16:00 у Винниках у котельні, яка обслуговує школу, стався витік газу. Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.  

«Наші працівники проводили зварювальні роботи в котельні, яка знаходиться на території школи №47 у м. Винники та забезпечує її опаленням. Під час робіт виник витік газу і його миттєве займання. Працівники нашого підприємства отримали незначні опіки. Було викликано швидку, їх оглянули і надали потрібну медичну допомогу. Загрози для їхнього життя немає. Ніхто з працівників школи та учнів не постраждав, адже котельня розташована в окремій будівлі, що віддалена від приміщення самого навчального закладу», – повідомив директор ЛМКП «Львівтеплоенерго» Олександр Одинець. 

Читайте також: У Львові під час пожежі загинули домашні тварини

Наразі на місці подій працює слідчо-оперативна група поліції та з’ясовує усі обставини вибуху.  

Нагадаємо, що нещодавно у Львові під час пожежі у підвалі загинув чоловік.
Володимир Федорович

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!