Під час виконання бойового завдання у Бахмуті загинув Герой з Львівщини

4728 0
Інформацію про парастас та чин похорону захисника повідомлять згодом.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

На війні з російськими окупантами поліг мешканець Яворівського району на Львівщині Ігор Колотило, 1964 року народження. Він загинув під час виконання бойового завдання у Бахмуті у Донецькій області. Про це повідомили у Яворівській міській раді.

«Ще одна втрата для Яворівської громади: на війні загинув Ігор Дмитрович Колотило. Батько п'яти дітей та дідусь для шести онуків. Задля захисту своєї великої родини та майбутнього онуків Ігор Дмитрович добровільно одягнув військовий піксель… Позитивний, відповідальний та сумлінний в роботі, добрий і турботливий в сім'ї. Таким був і залишиться в нашій пам'яті Ігор Дмитрович», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Львові попрощаються ще з двома Героями. Ким вони були 

Герой народився у селі Сарни, однак життя будівельника змусило його побувати у багатьох містах та селах. Родина чекала його у рідному Бунові.

Інформацію про парастас та чин похорону захисника повідомлять згодом.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!