Київ

Під Києвом будують протирадіаційне шкільне укриття

651 0
Об'єкт планують здати в експлуатацію до кінця 2023 року.

У селі Мархалівка, що у Фастівському районі на Київщині, почали будівництво укриття цивільного захисту на території місцевої гімназії. Бомбосховище буде розраховане на понад 200 учнів і вчителів. Про це повідомляє Глевахівська селищна рада.

Будівельні роботи фінансуватимуть із Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.

Площа майбутнього укриття для гімназії — понад 365 кв. м. Його обіцяють зробити протирадіаційним. Сховище зможе вмістити 235 людей.

Об'єкт планують здати в експлуатацію до кінця 2023 року.

Через агресію РФ у 2022-2023 навчальному році освітній процес у Мархалівській гімназії проходив дистанційно. Таке рішення ухвалила Педагогічна рада закладу через відсутність у гімназії укриття.

Нагадаємо, на Київщині у Гоголівському ліцеї Броварського району будують нове укриття для учнів та працівників закладу площею 707 м². 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!