Під Києвом вибухи. В ОВА пояснили причину

841 0
Жителів закликають зберігати спокій.
Київська область. Фото: з відкритих джерел

Київська область. Фото: з відкритих джерел

У Київській області сьогодні проводять навчання саперів, тому можуть лунати вибухи. Про це повідомили у Київській обласній військовій адміністрації. 

«У Вишгородському районі сьогодні, 29 листопада, проводять навчання для саперів, тому в деяких громадах області можливо чути звуки вибухів», – пояснили там. 

Читайте також: Втрати росії перевалили за 88 тисяч військових

Серед запланованих заходів – відпрацювання навичок вилучення та ліквідації вибухонебезпечних предметів. Жителів закликають зберігати спокій, а в разі повітряної тривоги негайно переходити до укриттів.

Нагадаємо, російські окупанти зосереджують зусилля на стримуванні дій підрозділів Сил оборони України. Триває переміщення особового складу та військової техніки ворога для комплектування підрозділів, що зазнали втрат. Очікується перекидання окремих підрозділів противника з території республіки білорусь після набуття ними бойових спроможностей.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!