Київ

Під Шулявською розв’язкою в Києві пропонують побудувати велопішохідний тунель

589 0
Це дозволить пішоходам і велосипедистам не перетинати проїзну частину

Під Шулявською транспортною розв'язкою можуть побудувати велопішохідний тунель. Відповідний проєкт розглядали на засіданні робочої групи Київської майстерні міста, пишуть «Пасажири Києва».

Тунель планують побудувати під двома з'їздами на місці цеху заводу. Окрім того, через усі примикання облаштують наземні пішохідні переходи і велопереїзди.

Також на минулих засіданнях погодили облаштування велосипедної смуги. У протилежний бік велодоріжки розмістять за рахунок широкого тротуару та парковки в рамках капремонту на вулиці Нестерова.

А на вулиці Сім'ї Бродських в межах проїзної частини з'явиться парковка, залишиться односторонній рух в бік вулиці Гетьмана, але буде облаштовано велосипедну контрсмугу. Також буде облаштовано підвищене перехрестя на перетині з провулком Ковальським.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!