Підгорецький замок та Гавареччина. Tvoemisto.tv відкриває звичні локації на Львівщині по-новому

2311 0
Цього разу мадрівка була до Підгорецького замку та по чорний посуд у село Гавареччина.

Нещодавно Тvoemisto.tv запустило тревел-шоу про мальовничі і сакральні місця Львівщини, подорожуючи разом із партнером проєкту, мережею АЗК ОККО і автомобільним партнером Арія Моторс – BMW dealer. 

Цього разу мадрівка була до Підгорецького замку та по чорний посуд у село Гавареччина. Зокрема, у тревел-шоу «Твоє місто. Твоя країна» можна дізнатися про світлу і темну сторону Підгорецького замку і чому посуд, який виготовляють у Гавареччині – чорний.

Щодо Підгорецького замку, то зараз для відвідувачів відчинений лише другий ярус. На першому ж поверсі замку була величезна їдальня, на другому тематичні кімнати, а на третьому спальні. А Жевуські, власники замків, мали незвичайні захоплення.

Гавареччина – село на Львівщині, яке славиться виготовленням чорнодимленої кераміки. Процес дуже екологічний, а гончарів є лише четверо. Тvoemisto.tv  з’ясувало, скільки коштує посуд і для чого його випікають 12 годин в печі.

Гарного перегляду!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!