Підприємці Львівщини мають повернутися до роботи, – Козицький

6934 0
Львівщина має стати економічною опорою для України.
Фото: Telegram Максима Козицького

Фото: Telegram Максима Козицького

Керівник Львівської військової адміністрації Максим Козицький закликав підприємців та власників бізнесу повернутися до роботи попри те, що вже два тижні область допомагає війську та внутрішньо переміщеним особам. Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі. 

Читайте також: Як допомогти українській армії?

«Працюйте! Українцям потрібна робота. Ваші працівники мають отримувати зарплату, а місцеві бюджети – ваші податки та надходження. Бо так само зарплату мають отримувати освітяни і комунальні підприємства. Громади мають жити. Саме тепер Львівщина мусить стати економічною опорою для України», – сказав Максим Козицький.

Він звернувся до бізнесу, аби той шукав можливості інвестицій, намагався налагоджувати співпрацю з іноземними партнерами, досягати маскимального результату. Гроші повинні бути в обігу, бо саме це потрібно сьогодні українській економіці. Варто об’єднуватися в асоціації та співпрацювати.

«Виробляйте те, що зараз найбільше потрібно українській економіці. Починайте, якщо маєте навіть найменший стартовий капітал. Весь великий бізнес починався з малого. Вмієте випікати хліб? - Почніть з малої пекарні! Відкрийте перукарні та малі кав’ярні! Заготовляйте гриби, вирощуйте ягоди, виготовляйте консервацію! Думайте про імпортозаміщення! Нагадаю, наразі держава максимально сприяє малому та середньому бізнесу, знижуючи податки та спрощуючи багато процесів», – зауважив голова ЛОВА.

Читайте також: «Львів на межі своїх можливостей». Садовий заявив, що місто потребує допомоги

Сьогодні на Львівщині майже 200 тисяч переселенців, яким також потрібна робота. Водночас у ЛОВА обіцяють сприяти та створювати всі можливі умови для роботи та розвитку.

Додамо, що сьогодні на Львівщину переміщуються чимало українських виробництв зі східних областей України.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!