Підприємці у Львові можуть отримати фінансову підтримку. Що пропонують

2575 0
Прийом заявок на інвестиційний ваучер триватиме до кінця літа. На інші два види також можна подавати заяви у будь-яке відділення ЦНАПу.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

У Львові триває прийом заявок від підприємців на ваучерну допомогу. Бізнес може отримати до 300 тисяч гривень на підтримку чи розвиток власної справи, а підприємці – компенсацію за придбання обладнання і матеріалів, будівельних матеріалів, оновлення матеріально-технічної бази, придбання чи оренду нерухомого майна.

«Цього року ми підготували для підприємців три додаткових види ваучерів: на релокацію, компенсаційний та інвестиційний. Цими ваучерами може скористатись не лише львівський, а й релокований бізнес», – цитує першого заступника міського голови Львова Андрія Москаленка пресслужба ЛМР.

Читайте також: У додатку «Дія» частину документів перекладуть англійською

Прийом заявок на отримання інвестиційного ваучера триватиме до кінця літа. На інші два види ваучерів також можна подавати заяви у будь-яке відділення ЦНАПу. Керівниця департаменту фінансової політики Вікторія Довжик додає, якщо виникли додаткові запитання щодо ваучерів та умов отримання, то варто звернутись у Центр підтримки підприємництва у Львові за номером телефону: 254 60 15 або 067 000 24 06.

Ваучер на релокацію – до 100 тис. грн

Ваучер на релокацію дає змогу отримати відшкодування на оренду приміщення, логістичні послуги, а також монтаж та ремонт обладнання.

Хто може скористатися  - юридичні особи,  які зареєстровані на території Львівської МТГ, виробляють продукт, надають послуги, релоковані підприємства.

Ваучер на компенсацію – до 300 тис. грн

Ваучер на компенсацію дає змогу отримати відшкодування на витрати на комунальні послуги, оплату вартості оренди приміщення, відновлення пошкодженого майна.

Хто може скористатися - юридичні особи,  які зареєстровані на території Львівської МТГ, виробляють продукт, надають послуги.

Інвестиційний ваучер – до 300 тис. грн

Інвестиційний ваучер дає змогу отримати відшкодування придбання обладнання і матеріалів, оновлення матеріально-технічної бази, придбання чи оренда нерухомого майна.

Хто може скористатися – підприємства, які зареєстровані на території Львівської МТГ, виробляють продукт, надають послуги, середня чисельність працівників не менше 15 осіб, середня заробітна плата не менше 2 розмірів мінімальної заробітної плати.

Читайте також: У Мінцифри анонсували автоматичну реєстрацію ТОВ для фізичних осіб

Нагадаємо, про те, чи важко започатковувати власну справу під час війни, що саме переважає на ринку та чи можна очікувати найближчим часом позитивного розвитку бізнесу, читайте в матеріалі Tvoemisto.tv «Які ФОПи з’явилися на Львівщині після вторгнення росії і як працює бізнес».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!