Політична реклама

Підприємцям дадуть пільги в обмін на квартири для працівників

1027 0
Уряд розробляє систему стимулів, аби заохотити бізнес будувати житло. Про це заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров у Гостомелі (Київська область) на урочистостях з нагоди введення в експлуатацію житлового будинку Державного підприємства «Антонов».

«Держава повинна підказати бізнесу і допомогти бізнесу, щоб частина прибутку йшла на розвиток житлового будівництва. Як це зробити – ми над цим подумаємо. Ми обов’язково дамо нашому бізнесу преференції, якщо він частину прибутку направлятиме на розвиток житлового будівництва», - сказав М.Азаров.

 

Також, за його словами, у поточному році завдяки реалізації заходів із підтримки будівельної галузі буде збудовано близько 2 млн квадратних метрів житла. "Ми створюємо систему стимулювання будівництва. Мільярд гривень на здешевлення кредитів має дати біля двох мільйонів квадратних метрів житла, збудованого в поточному році. Робота Державної іпотечної установи, молодіжне кредитування також додадуть зданого в експлуатацію житла", - наголосив М.Азаров.

 "Я вважаю, що нам потрібно розробити механізми заохочення бізнесу до вирішення житлової проблеми своїх найманих працівників. Хто хоче динамічно рости, повинен мати кадрову стратегію, яка передбачає солідний соціальний пакет для кваліфікованих працівників. Уряд це підтримає", - сказав прем'єр-міністр.

Джерело: Укрінформ

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!