На закупівлях для львівської лікарні викрили змову

3876 0
Йдеться про Львівську обласну клінічну лікарню Львівської облради.
Фото: Lviv Vgorode

Фото: Lviv Vgorode

ТзОВ «Ті Джі Хелс» та ФОП Герцен Світлану Костянтинівну викрили на змові під час їхньої підготовки та участі у торгах на закупівлю наборів для екстракорпоральної мембранної оксигенації на загальну суму у 690 тис. гривень для Львівської обласної клінічної лікарні Львівської облради. Про це повідомила пресслужба західного управління Антимонопольного комітету України. 

«Відповідачі під час підготовки та участі у торгах узгоджували свої дії. Про це свідчить низка встановлених фактів. У зв’язку з цим Адміністративна колегія Західного МТВ визнала дії підприємців порушенням законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, що призвели до спотворення результатів торгів», – йдеться у повідомлення.

Читайте також: На Львівщині викрили змову під час закупівлі послуг для харчування школярів

За такі дії на обох підприємців наклали штрафи: 

  • ТзОВ «Ті Джі Хелс» – 204 тис. гривень (сумарно)

  • ФОП Герцен Світлана Костянтинівна – 2 400 гривень (сумарно). 

Нагадаємо, що Західне міжобласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України викрив змову між ТЗОВ «Бербет Інжиніринг» та підприємцем Стахівом Йосипом Олексійовичем під час їхньої підготовки та участі у торгах на закупівлю послуг для Львівської обласної лікарні.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!