Київ

Підрядник “відмив” 3,5 млн грн на гідроізоляції київських мостів, — Прокуратура

332 0
Керівник фірми взяв гроші за роботи і матеріали, які не були передбачені кошторисом

Директора підрядної організації підозрюють у розкраданні 3,5 млн грн на ремонтних роботах на мостах в Києві. Про це повідомила пресслужба прокуратури Києва.

Згідно з матеріалами слідства, між КП «Київавтошляхміст» та приватним підприємством у 2022 році укладено договір на виконання аварійних, відновних робіт по заміні гідроізоляції на Північному та Південному мостах, а також на естакадах та транспортних розв’язках у м. Києві.

«У подальшому керівник підрядної організації вніс відомості до актів виконаних робіт, зазначивши, зокрема, матеріали, не передбачені договором та тендерною документацією, що призвело до подорожчання вартості проєкту», - йдеться у повідомленні. 

Також було виконано додаткові роботи, не передбачені кошторисом та договором, що також призвело до додаткових витрат.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!