Підземний перехід біля ЛАЗУ ремонтують за кошти бізнесу

2266 0
Підземний перехід на вул. Стрийській-вул Володимира Великого почали ремонтувати за кошти місцевого підприємця.
Фото: vorobus.com

Фото: vorobus.com

Про це повідомили tvoemisto.tv в прес-службі Львівської міськради.

«Цей перехід досі перебуває на балансі Львівського автобусного заводу, однак підприємство відмовляється його обслуговувати, і не хоче передати його на баланс міста. Нещодавно ЛКП «Львівводоканал» почистив зовнішні каналізаційні мережі. Зараз вдалось залучити зовнішні кошти, щоб відремонтувати половину сходових маршів переходу. Буде відремонтовано два з чотирьох сходових маршів – від зупинки громадського транспорту на вул. Володимира Великого та від зупинки громадського транспорту біля ЛАЗу. Зараз роботи тривають з боку ЛАЗу. Завершити ремонт двох сходових маршів плануємо через місяць», – розповів начальник відділу комунального господарства Сихівської районної адміністрації Львова Віктор Західний.

За його словами, про облаштування там торгових павільйонів не йдеться, адже перехід перебуває у приватній власності.

«Підприємець не має ніякої вигоди від фінансування ремонтних робіт. Єдине, що його заклад розміщено на початку вул. В. Великого і, таким чином, він дбає і про безпеку своїх клієнтів. Вартість ремонтних робіт – понад 60 тис. грн», – сказав Віктор Західний.

У переході ще залишиться відремонтувати ще два сходові марші та внутрішню каналізаційну мережу.

Нагадаємо, міська влада Львова має намір повернути ЛАЗ у комунальну власність. Співвласником заводу є росіянин Ігор Чуркін, якого називають родичем постійного представника Росії в ООН Віталія Чуркіна.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!