Після канікул школярі у Львові вчитимуться онлайн

15512 0
З понеділка школярі у Львові перейдуть на дистанційне навчання.
Фото: freepik

Фото: freepik

Львівські школярі із понеділка, 1 листопада, перейдуть на дистанційну форму навчання. Відповідне рішення ухвалила міська комісія ТЕБ і НС сьогодні, 26 жовтня, повідомив на брифінгу міський голова Львова Андрій Садовий.

«Комісія ухвалила рішення, що з понеділка всі школярі переходять на дистанційне навчання. Це і початкова школа, і старші класи. Очно тільки працюватимуть садочки», – сказав міський голова.

Він додав, що місто очікує урядового рішення про перехід Львова у червону зону карантину. 

Читайте також: Щоб зупинити Covid-19 на Львівщині, потрібно щодня вакцинувати 25 тисяч людей

Нагадаємо, що 13 жовтня міська комісія ТЕБ і НС прийняла рішення про додаткові двотижневі канікули у школах Львівської міської територіальної громади – з 18 по 31 жовтня.

Нагадаємо, що при запровадженні «червоного» рівня епідемічної небезпеки у Львові заборонять роботу закладів громадського харчування, окрім адресної доставки та замовлень навинос, роботу ТРЦ та інших розважальних закладів, кінотеатрів, театрів тощо, роботу закладів освіти, окрім дитячих садків і початкових класів шкіл, роботу непродовольчих ринків і магазинів, спортзалів, басейнів і фітнес-центрів, також заборонене проведення масових заходів, окрім офіційних спортивних заходів і матчів командних ігрових видів спорту без глядачів.

У «червоній» зоні дозволяється робота банків, АЗС, ветеринарних магазинів, аптек та всіх продовольчих магазинів. У разі введення червоного рівня епідемічної небезпеки заклади освіти працюватимуть лише якщо 100% працівників мають «зелений» сертифікат вакцинації.

Обмеження червоного рівня не будуть застосовувати, якщо у всіх учасників (відвідувачів), працівників та організаторів масових заходів, у тому числі релігійних, працівників кінотеатрів, театрів, музеїв чи інших культурних закладів, розважальних закладів, ТРЦ, закладів громадського харчування, ринків, спортзалів та басейнів буде «зелений» Covid-сертифікат. 

Христина Гоголь


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!