Після Олега Шахрая Львівська митниця отримала нового очільника

6354 0
Ним став Андрій Кузнік, який до цього був начальником Рівненської митниці.
Андрій Кузін

Андрій Кузін

Новим очільником Львівської митниці після Олега Шахрая став Андрій Кузнік.

Джерело: Львівська митниця

«Відповідно до наказу Державної митної служби України від 02.03.2023 року № 152 на посаду виконувача обов’язків начальника Львівської митниці призначено Андрія Кузніка», – йдеться у повідомленні.

Андрій Кузнік народився 3 лютого 1986 року в Києві. Навчався у Національній академії Служби Безпеки України, за фахом – юрист. Другу освіту здобув у Київському національному університеті імені Т. Г. Шевченка на факультеті «Фінансів, банківської справи та страхування». Також отримав диплом Національного авіаційного університету за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування». Займається науковою роботою у сфері державної безпеки при НА СБУ.

Понад 17 років проходив службу в органах Служби безпеки України на оперативних та керівних посадах: від оперуповноваженого регіонального органу до заступника начальника управління в Центральному апараті Служби. Військове звання – підполковник. За заслуги в забезпеченні державної безпеки України нагороджений відзнакою «Вогнепальна зброя». Останнє місце роботи – начальник Рівненської митниці. Одружений, виховує трьох дітей.

Читайте також: Олег Шахрай вже не очолює Львівську митницю

Нагадаємо, що від лютого Олег Шахрай вже не очолює Львівську митницю, оскільки закінчився наказ на виконання обов'язків керівника, який тривав 6 місяців. Олег Шахрай є радником митної служби І-го рангу з 25-рінчим стажем. У грудні 2021 року його призначили в. о. керівника Харківської митниці. Із початком повномасштабного вторгнення та окупації лише на одному митному пості під його керівництвом 42 митники перейшли на бік росії. У серпні 2022 року був призначений керівником Львівської митниці.

В Антикорупційному моніторингу Львівщини повідомляли, що, відповідно до декларації за 2020 рік, Олег Шахрай одружений та має двох дітей. У його власності – дві земельні ділянки у Плесецькому на Київщині. Дружина працює в СБУ у Києві, їй належить квартира у столиці та дві земельні ділянки у Вишгороді та Плесецькому на Київщині, дачний будинок у Вишгороді, також автомобіль Toyota Land Cruiser Prado 150.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!