Київ

Після ремонту мосту через Десну, відновлено пряме сполучення між Києвом та Черніговом

1229 0
Тепер від обласного центру до столиці можна доїхати зручною дорогою за 2 години.
Фото: Мінінфраструктури

Фото: Мінінфраструктури

У Міністерстві інфраструктури відзвітували про відкриття руху транспорту мостом через річку Десна в Чернігівській області.
 
З 14-ї години дня 10 квітня дня відкрили проїзд мостом через річку Десна поблизу Чернігова: по об'їзній з обласного центру до села Ягідне. Рух дозволений усім видам транспорту, зокрема вантажному. 
 
Півкілометровий міст був зруйнований на початку повномасштабного вторгнення.
 

Зазначається, через це водіям доводилося витрачати вдвічі більше часу на об’їзд дорогою Р-69 Київ-Вишгород - Десна-Чернігів через зруйновані переправи навколо Чернігова.

Рух у два боки готовою половиною мосту дозволено усім видам транспорту, у тому числі вантажному. На другому проїзді роботи продовжуються, його буде відкрито згодом.

"Вже цієї весни Агентство відновлення презентує портфель невідкладних проектів 2023 року, який ми створили на основі запитів органів місцевого самоврядування. Частина з них буде реалізована саме на Чернігівщині" – зазначив голова Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури Мустафа Найєм.

В пресслужбі також повідомили, що загалом на Чернігівщині пошкоджено 680 км доріг державного значення та 27 мостів.

Зазначимо, 21 березня на Чернігівщині відновили міст через річку Замглай поблизу села Киселівка на дорозі Н-27 Чернігів - Мена - Сосниця - Грем'яч, який був зруйнований внаслідок воєнних дій.

22 березня у Чернігівській області відкрили рух металевим модульним мостом на дорозі Р-69 Вишгород - Десна - Чернігів.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!