Після вибуху під завалами дому у Львові знайшли тіло чоловіка. В будинку поруч – тіло жінки

3104 0
Загиблому чоловіку було близько 45-50 років, а жінці – близько 70.
Фото: ГУ ДСНС у Львівській області

Фото: ГУ ДСНС у Львівській області

На вулиці Княгині Ольги після вибуху знайшли тіло загиблого чоловіка, який був під завалами. Його вік – приблизно 45-50 років. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Близько 21.30 год Львові в приватному будинку на вул. Княгині Ольги стався вибух. Як повідомили Tvoemisto.tv у ДСНС, інцидент трапився у зв'язку з витоком газу

Як зазначив міський голова, у будинку проживало шестеро осіб. Внаслідок вибуху травмовані четверо осіб, серед них дві дитини. Їх госпіталізували.

О 23.30 Андрій Садовий повідомив, що у суміжному будинку знайшли тіло загиблої жінки близько 70 років. Причина смерті з'ясовується. 

О 23.58 Знайшли тіло ще одного чоловіка, який загинув внаслідок вибуху. 

Читайте також: У Львові стався вибух у приватному будинку. Четверо людей трамовано, серед них і діти 

У зв'язку з вибухом рух вулицею Княгині Ольги від вулиці Сахарова до вулиці Володимира Великого в напрямку вулиці Наукової перекритий. Патрульні забезпечують регулювання дорожнього руху, охорону місця події та допомагають іншим службам у ліквідації наслідків.

Софія Шавранська

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!