Політична реклама

Платний паркінг на вулиці Валовій у Львові поки що непопулярний

1411 0
Запрацював перший платний паркінг на вулиці Валовій у Львові. У перший день він залишився майже порожнім.

Водії відмовлялись платити за в’їзд, а дехто навіть втікав від паркувальників, - повідомляє Zaxid.net.

На вулиці Валовій тепер можна лише паркуватись. Для цього потрібно взяти талончик, де вказаний час в’їзду на парковку.

Таксисити ж взагалі не розуміють як довезти тепер на Валову своїх клієнтів.

Та тепер будь-який в’їзд на вулицю платний. Тариф - чотири гривні за годину. Розраховуватись потрібно на виїзді. Деякі водії платити готові.

Судячи з вигляду цієї вулиці, у нас немає попиту на платне паркування. Є попит на безплатне паркування в місті і з тим треба боротись тому, що, власне, безкоштовне паркування створює хаос у нашому місті, - каже радник міського голови Львова Олег Шмід.

На Валовій стоять, здебільшого, автомобілі припарковані ще з ночі або ж службові авто банків, які за угодою паркуються безкоштовно. Натомість мешканцям Валової уже все пояснили. Якщо покажуть прописку, то матимуть пільгове паркування.

Заїхати на сусідні вулиці тепер можна лише із вулиці братів Рогатинців. Проїзд на вул. Рогатинців відкрили, а от літні майданчики тут так і залишились. Тож проїхати вулицею складно.

На закритій платній паркувальній зоні на вулиці Валовій облаштовано 8 паркомісць для автомобілів, якими користуються люди з обмеженими можливостями. Загалом паркувальна зона має 78 паркомісць.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!