Плетіння маскувальних сіток і автомобіль для ЗСУ. Як допомогти військовим сьогодні

1751 0
Тvoemisto.tv підготувало підбірку ініціатив від організацій, фондів чи просто небайдужих львів’ян, які збирають необхідне для потреб військових.
ФОТО: BF-DSN.COM

ФОТО: BF-DSN.COM

Збір коштів на дизельний генератор

Руслан Пригода оголосив збір коштів на дизельний генератор для 125 бригади ТрО, 1 батальйон. Наразі хлопці дуже потребують дизельного генератора. Зібрати потрібно 35 тис. гривень. Долучитись до збору коштів можна тут або ж за номером картки: 5375 4112 0074 3040.

Плетіння маскувальних сіток

Львів’ян запрошують плести маскувальні сітки для військових.

«Наша допомога нашим воїнам-захисникам не перестає бути нагально потрібною, навіть навпаки – зараз ще більш необхіднаю. Зокрема, не зменшується і потреба в маскувальних сітках – тож потребуємо волонтерів для цієї важливої справи», – повідомили у Львівській обласній бібліотеці для дітей.

Плетіння сіток відбувається щодня з 9:00 по 19:00. У суботу та неділю з 10:00 по 17:00. Місце: вул. Винниченка, 1.

Також зараз є потреба у тканинах білого кольору (не синтетичних).

Автомобіль для ЗСУ

80 десантно-штурмова бригада потребує автомобіль. Оголошена вартість збору – 235 200 грн.  Допомогти можна тут або ж за номером карти: 5375 4112 0230 9550.

Продукти харчування


Львівська волонтерська кухня потребує чималу кількість необхідних продуктів харчування. Зокрема: яйця, яєчний порошок, калина, шипшина, горобина, квасоля, горіхи, гарбуз, чорнослив, родзинки, курага, горіхи, насіння чищене, кава, чай. Детальніший список тут.

Приносити можна за адресою: вул. Просвіти, 4 а, з 12:00 до 19:00 години. Телефон гарячої лінії: (098) 630 69 70.

Благодійний концерт

 У Львові відбудеться благодійний концерт під час якого збиратимуть кошти для ЗСУ. А саме на баггі для 2 роти, 1 батальйону «Правий Сектор», і на пікап для 80 окремої десантно-штурмової бригади.

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!